بوستر پمپ خانگی چیست؟+مشاوره جهت خرید

بوستر پمپ خانگی

بوستر پمپ خانگی نوعی بوستر پمپ آب است که مانند دیگر بوسترپمپ ها از چند پمپ آب تشکیل شده است که به صورت موازی بسته شده‌اند. بسته شدن پمپ‌ها در این نوع بوستر پمپ به صورت موازی باعث تقویت و افزایش آبرسانی به بخش‌های مختلف یک واحد بسیار بزرگ می‌شوند. بوستر پمپ های خانگی به دلیل ویژگی و ساختاری که دارند، در ساختمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی و همچنین باغ و ویلاها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بوستر پمپ خانگی

بوستر پمپ ها (Booster Pumps) در واقع نوعی از پمپ های افزایش فشار آب هستند که عموما برای رساندن آب از منبع اولیه به مصرف کننده با فشار مشخص، استفاده می شوند

بوستر پمپ خانگی به بوسترپمپ های کوچک گفته می‌شود که از پمپ های نهایتاً تا 3 اسب استفاده می‌کنند. در ظرفیت های بالاتر که توان الکتروپمپ ها بالاتر است عنوان خانگی را نمی‌توان به بوسترپمپ ها داد.

این بوستر پمپ آب در ساختمان‌ها و مجتمع‌های تجاری کاربرد دارد. زمان‌هایی که آب فشار کافی ندارد تا به همه طبقه‌ها برسد از این دستگاه استفاده می‌شود.‎

کاربرد های بوستر پمپ خانگی

بوستر پمپ خانگی برای ساختمان هایی که کاربری مسکونی دارند می تواند از یک یا چند دستگاه پمپ موازی ساخته شده باشد.

همانطور که از اسم آن پیدا است، این نوع بوستر پمپ آب در مصارف خانگی کاربرد دارد؛ اما کاربرد این دستگاه ها فقط در ساختمان‌های مسکونی خلاصه نمی شود. مجتمع‌های ادارای و ورزشی، باغ‌های بزرگ، خانه‌های ویلایی بزرگ از دیگر مکان‌هایی هستند که می‌توان از این بوستر پمپ ها به منظور آبرسانی سریع و قدرتمند این دستگاه‌ها استفاده کرد.

باید در نظر داشت که در ساختمان های مرتفع می توان توازن فشار را با سیستم توزیع و یا سیستم فشار شکن تعدیل کرد. در ساختمان های کوچک که تعداد واحد ها کمتر از 10 واحد است می توان از بوسترپمپ های تک پمپ استفاده کرد اما در ظرفیت های بالاتر استفاده از دو دستگاه پمپ و یا بیشتر توصیه می شود.

دلایل استفاده از بوستر پمپ خانگی

در بوستر پمپ های خانگی از چند پمپ قدرتمند به صورت موازی استفاده می شود که می‌تواند آب را به راحتی و خیلی سریع به واحدهای بالا یا نقاط دور انتقال دهد. استفاده از این نوع دستگاه در مجتمع‌های چند صد واحدی بسیار پرکاربرد است.

تعداد واحدها، متراژ ساختمان یا بنا و همچنین تعداد افراد ساکن است که میزان قدرت پمپ آب را در آبرسانی تعیین می‌کند و هنگامی که توان پمپ پاسخگوی نیاز انتقال آب را نداشته باشد، باید به فکر یک پمپ قدرتمندتر بود؛ اما با توجه به افزایش مجتمع‌های مسکونی و آپارتمان‌ها که تعدادهای واحدهای بسیار زیادی دارند، قدرتمندترین پمپ‌ها هم نمی‌توانند آب را به تمامی نقاط به ویژه واحدهای بالا انتقال دهد.

برای اینکه بتوان مشکل آبرسانی طبقات را به حل کرد، بهترین راه استفاده از بوستر پمپ های خانگی است.

انواع بوستر پمپ خانگی

بوستر پمپ خانگی می‌تواند دور ثابت و یا دورمتغیر باشد. در ظرفیت های پایین می توان از بوسترپمپ های دور ثابت تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. بوستر پمپ دور متغیر نیاز به برق سه فاز دارد و پمپ های انتخاب شده حتماً باید سه فاز باشند. بوسترپمپ های آب خانگی معمولا برای جلوگیری از مصرف برق بالا و دوام و طول عمر دستگاه و صدای کمتر از نوع دور متغیر اینورتر تولید می شوند.

انتخاب یک بوستر پمپ خانگی

بوستر پمپ خانگی معمولاً با کلکتورهای ۲ تا ۳ اینچ کوپل می‌شوند و از منابع تحت فشار نهایتاً تا ۶۰ لیتر استفاده می‌کنند. از این بوسترپمپ ها معمولاً برای تامین آب مصرفی واحدهای مسکونی تا ۳۰ واحد استفاده می‌شود.

برای انتخاب یک بوسترپمپ خانگی مناسب، بهترین راه مشورت با متخصصان است. این معیارها شامل:

  • متراژ هر واحد و متراژ کلی ساختمان
  • تعداد طبقات هر ساختمان و تعداد واحدهای موجود در هر طبقه
  • میزان مصرف آب چقدر است؟ میانگین چند ماه گذشته چقدر است؟
  • تعداد شیر آب، متراژ لوله و اتصالات آن چقدر است؟
  • چند نفر افراد ساکن آپارتمان‌ها هستند؟
  • میزان میانگین استفاده از پمپ چقدر است؟

اجزای بوستر پمپ خانگی

الکتروپمپ، کلکتور مکش، شیر یک طرفه، لرزه گیر، تابلو فرمان برق، صافی، شیر قطع و وصل، مخزن دیافراگمی، پرشر سوئیچ، مانومتر، شاسی، اینورتر

به طور کلی پمپ های بوستر آب همگی دارای بخش های اصلی زیر هستند که نقش اساسی پمپاژ را بر عهده دارند. ممکن است بر اساس برندها و انواع مختلف آن ها سایر اجزای سازنده با یک دیگر متفاوت باشند.

  • موتور : وظیفه چرخاندن پروانه ها بر عهده موتور الکتریکی است.
  • پروانه ها: پروانه ها با داشتن تیغه های ثابت و چرخش توسط موتور، آب را به کمک نیروی گریز از مرکز چرخانده و جا به جا می کنند.
  • شیرهای ورودی و خروجی: این اجزا برای وارد کردن آب به پمپ و خارج کردن آن استفاده می شوند.
  • سنسورهای اندازه گیری فشار یا دبی آب: نقش این سنسورها در تشخیص زمان روشن و خاموش شدن پمپ است.
  • منبع دیافراگمی: منبع تحت فشار یا منبع دیافراگمی، آب را با فشار درون خود نگه می دارد و در مواردی که مدت زمان کمی شیر آب باز می شود، فشار آب از این طریق تامین می شود.

مشاوره جهت خرید بوستر پمپ خانگی

لطفا برای مشاهده مشخصات فنی، دریافت لیست قیمت و انتخاب انواع بوستر پمپ خانگی با کارشناسان فروش انرژی تهویه پردیس تماس بگیرید و از مشاوره رایگان خرید و نحوه نصب استفاده کنید.


به منظور دریافت مشاوره، آگاهی از لیست قیمت و سفارش انواع بوستر پمپ خانگی با مشاورین و کارشناسان شرکت انرژی تهویه پردیس تماس حاصل فرمایید.

02188316724-30

02188842658

در اسرع وقت پاسخگو هستیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *