بوستر پمپ آتشنشانی دو خط با الکتروپمپ های اتابلوک نوید موتور
بوستر پمپ دو خط آتشنشانی با الکتروپمپ های اتابلوک نوید موتور وابسته به صنایع پمپیران طراحی و ساخت و نصب توسط انرژی تهویه پردیس.
خصوصیات الکتروپمپ اتابلوک صنایع نوید موتور
این الکترو پمپها از نوع سانتریفوز یک طبقه ای و end-suction هستند که در زمینه های متفاوتی از جمله سیستمهای آبرسانی و تاسیساتی مختلف می توان از آن استفاده کرد . بدنه این محصول از نوع چدن GG25 و شفت آن از نوع فولاد CK45 یک تکه بدون نیاز به شاسی کردن می باشد و همچنین کلاس حفاظتی آن IP54 و آببندی آن از نوع سیل مکانیکی می باشد.
کاربرد :
- سیستمهای انتقال آب و تصفیه
- آبیاری و زهکشی
- تاسیساتی ( گرمایش و سرمایش )
- استخری
- آتش نشانی
مشاهده سایر محصولات بوستر پمپ آتش نشانی و بوستر پمپ
سفارش بوستر پمپ آتش نشانی سه خط -پمپ های اتابلوک
مشاوره، طراحی و ساخت بوستر پمپ آتش نشانی سه خط با الکتروپمپ های اتابلوک با بهترین قیمت در سطح کشور در شرکت انرژی تهویه پردیس برای شما ارائه شده است.
لطفا برای مشاهده مشخصات فنی، دریافت لیست قیمت با کارشناسان فروش انرژی تهویه پردیس تماس بگیرید و از مشاوره رایگان خرید و نحوه نصب استفاده کنید.
02188316724-30
02188842658
عالمی –
سلام. شما نیرو به شهرستان هم میفرستید؟
نامور –
سلام. دوست عزیز. جهت هماهنگی و مشاوره با شماره های زیر تماس بگیرید.
02188316724-30 02188842658
محمدیان –
سلام. قیمت این محصول رو لطف می کنید؟
نامور –
سلام. دوست عزیز. جهت استعلام قیمت و مشاوره خرید با شماره های زیر بگیرید.
02188316724-30 02188842658